Lichtgewicht Bluetooth headset van Plantronics

0
78
Plantronics Explorer 395

Plantronics Explorer 395 (© ; licentie: )

Plantronics introduceert met de Plantronics Explorer 395 een erg lichte Bluetooth headset die bedoeld is voor beginnende Bluetooth gebruikers in een compact, klassiek ontwerp.

De Plantronics Explorer 395 weegt slechts 11 gram. Je kan de headset zowel in het linker- als in het rechteroor dragen. De lichtgewicht headset is leverbaar in de kleuren zwart/zilver of brons/zilver en heeft een afwerking in chroom.

QuickPair
Om de Bluetooth headset vlot te kunnen bedienen heeft Plantronics de Explorer 395 uitgerust met aparte knoppen voor volume, aan-/uitschakelen en het beantwoorden/beëindigen van gesprekken. De Explorer 395 heeft ook Plantronic’s QuickPair technologie waarmee je de headset snel en eenvoudig kan koppelen aan Bluetooth ondersteunende mobiele telefoons.

DSP
Voor een helder stemgeluid maakt de Explorer gebruik van Digital Signal Processing (DSP) technologie die storingen door ruis, echo en wind minimaliseert. De DSP-technologie verbetert ook de geluidskwaliteit van inkomende gesprekken zodat ieder woord duidelijk verstaanbaar is. De batterij levert tot 5 uur spreektijd en heeft een stand-bytijd van 7 dagen volgens Plantronics. De headset wordt geleverd met een auto-oplader.

Prijs en beschikbaarheid
De Plantronics Explorer 395 Bluetooth headset heeft een adviesprijs van € 39,99.

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHuwelijk van internettablet en smartphone
Volgend artikelPackard Bell desktoppc’s met AMD Vision technologie
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.